header banner
Default

Indebuurt Utrecht biedt gratis plantaardige melk in je koffie en heerlijke ontbijt-, lunch- en andere maaltijden


Plantaardige melk is een trend en dat merken steeds meer bedrijven. Zo ook 30ML, waar jij terecht kan voor een heerlijk ontbijt of een lekkere lunch met een verse bak koffie, sinds kort met gratis plantaardige melk. 30ML heeft maar liefst drie vestigingen in Utrecht, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt!

Je kan 30ML in Utrecht vinden aan het Vredenburg, in Leidsche Rijn Centrum en in de Nachtegaalstraat in Buiten Wittevrouwen. De laatste vestiging won zelfs in 2020, 2021 én 2022 de prijs voor beste koffiezaak van Utrecht. Jij bent dus verzekerd van een vers en lekker bakje koffie uit eigen branderij, met de keuze uit koemelk, sojamelk, kokosmelk óf havermelk.

Lees verder onder de foto >

Foto: 30ML

Plantaardige melk is niet alleen duurzaam en vriendelijker voor de koeien, maar ook nog eens superlekker in je koffie. Glen van vestiging aan het Vredenburg vertelt over de keuze om alle soorten melk gratis te maken: “Wij werken met alle 18 vestigingen van 30ML veel samen en proberen de trends in de gaten te houden. De laatste jaren merken wij dat er steeds meer plantaardige melk wordt besteld en we willen er graag aan bijdragen dat ook mensen die veganistisch eten en drinken of geen lactose willen drinken kunnen genieten van de lekkerste koffie in Utrecht. Daarom hebben wij samen met alle vestigingen besloten alle soorten melk voortaan gratis aan te bieden en geen toeslag meer te vragen voor plantaardige melk.”

Pancakes of eggs benedict?

VIDEO: MELK OPSCHUIMEN als een BARISTA: zo doe je dat! | Koffiewijzer | ID.nl
IDnl

Bij 30ML kun jij de hele dag komen ontbijten. Twee keer per jaar komt er een nieuwe kaart met de lekkerste zomer- en winterspecials. Op dit moment smul jij van onder andere pancakes met zomerfruit, een hangover omelet of eggs benedict. Ivette van vestiging Leidsche Rijn Centrum: “Er komen weer leuke en lekkere dingen aan voor de winter, maar daar kan ik op dit moment nog niks over vertellen. Ik wil iedereen vooral vragen zelf lekker te komen proeven!”

Lees verder onder de foto >

Foto: 30ML

Lekker vegetarisch of veganistisch

VIDEO: #1547 Koffiepraatjes en theeleutjes bij #Maakhetmetmiranda
Maak het met Miranda - Made with Miranda Workshops

Bij 30ML is iedereen welkom, of je nou vegetarisch eet, voor veganistisch gaat of ook vis en vlees eet. Michel van de vestiging aan de Nachtegaalstraat: “Omdat meer dan 30 procent van ons menu vegetarisch of plantaardig is, hebben wij van de Vegetariërsbond het keurmerk Lekker Vega Brons gekregen. En bijna alle gerechten kunnen ook glutenvrij geserveerd worden.” Kom dus gerust langs met je vriendengroep, familie of partner voor een gezellig ontbijt of heerlijke lunch!

Sources


Article information

Author: Lisa Conrad

Last Updated: 1698880804

Views: 719

Rating: 4.4 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lisa Conrad

Birthday: 2014-05-05

Address: 86764 John Walks Apt. 023, South Meganchester, HI 06095

Phone: +3762726219813054

Job: Article Writer

Hobby: Skydiving, Running, Poker, Kite Flying, Origami, Arduino, Playing Piano

Introduction: My name is Lisa Conrad, I am a receptive, accessible, ingenious, skilled, priceless, Gifted, dazzling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.