header banner
Default

İslam Memiş, gram, çeyrek, astar veya külçe altına karar verirken, "Benim tercih ettiğim altın grubu" ifadesini kullandı


Table of Contents

02.05.2023 12:02 | Son Güncelleme:

Listeye Ekle

TAKİP ET

Altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları 2 Mayıs itibari ile gündem oldu. Altın almak ve satmak isteyenler fiyatlardaki yükseliş ve artışları yakından takip ediyorlar. Yatırımlarını altın ile yapmak isteyenler en mantıklı altın grubunun hangisi olduğunu araştırıyorlar. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada en karlı altın grubunun astar altın olduğunu açıkladı.

altınn

"Bugünlerde şu soru çok merak ediliyor" diyen Memiş, "Özellikle hangi altın gruplarını satın almalıyım; Çeyrek mi, Cumhuriyet mi, has altın mı, külçe altın mı? Çünkü yoğun talep karşısında veya piyasalarda karmaşa olduğu zaman işçilikler koyuluyor bu da vatandaşı veya altın alımı yapacak olan insanları zarara uğratıyor." dedi.

külçe

Önce külçe altını gösteren Memiş, "Genellikle işçiliksiz satılır ama yoğun talep sonrasında buna da işçilik konuldu. Ya da paket gram altınlar var. Bunlar da en pahalısı olan işçilikli olanlar." açıklamasını yaptı.

astar-altın

ASTAR ALTINI ÖNERDİ

VIDEO: Paketli gram altın vs kesme altın #shorts
Soru

"Benim tercih ettiğim grup astar altın dediğimiz çekili altın." diyen Memiş, "Astar altının daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim. Bugünlerde çeyrek altınlarda 40 lira, 50 lira, Cumhuriyet altınında 100 lira 150 lira işçilikler var." dedi ve işçiliklerden kurtulmak için astar altının tercih edilmesini tavsiye etti.

Canlı Borsa

Sources


Article information

Author: Jose Donaldson

Last Updated: 1698442321

Views: 543

Rating: 4 / 5 (91 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jose Donaldson

Birthday: 1926-03-21

Address: 108 Madeline Camp Apt. 497, Harrisonville, KY 83455

Phone: +4695717907964777

Job: Financial Analyst

Hobby: Painting, Graphic Design, Geocaching, Reading, Video Editing, Surfing, Animation

Introduction: My name is Jose Donaldson, I am a forthright, frank, spirited, talented, exquisite, esteemed, fearless person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.