header banner
Default

Een echtpaar schiet tegen de politie en een man verliest Bitcoin


Een ruzie over een mislukte bitcoin (BTC) investering is uitgelopen tot een heus drama ten noorden van Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Een verlies van 700 duizend baht, omgerekend bijna 20 duizend dollar, leidde tot een confrontatie tussen een Thais echtpaar. De situatie escaleerde en de echtgenoot schoot zelfs zijn vrouw neer, meldt een Thais nieuwskanaal.

Bitcoin Investment Loss Sparks Domestic Violence, Seige in Ayutthaya #Bitcoin #InvestmentLoss #DomesticViolence #Ayutthaya #ThaiNews #PoliceStandoffhttps://t.co/vShoO4ic0T

— The Thaiger (@ThaigerNews) September 18, 2023

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Thaise crypto ruzie

VIDEO: Better Than Bitcoin
Crypto Banter

Volgens de berichtgeving ging al langer niet goed met het echtpaar. Na een fors verlies door een mislukte crypto investering, escaleerde de situatie. Het is onduidelijk wie van de twee verantwoordelijk was voor de mislukte investering, maar de spanningen liepen hoog op. Dusdanig dat Kritsada, de 35-jarige man, zijn 31-jarige vrouw Pitsamai neerschoot met een pistool.

Vervolgens sloot de man zichzelf op in het huis en bleef daar zes uur zitten in een confrontatie met de lokale politie. Het huis werd omsingeld en onderhandelingen werden gestart met de man. De autoriteiten en familieleden probeerden zes uur lang de situatie te de-escaleren en de man het huis uit te krijgen.

Op dit punt was het nog steeds zeer onduidelijk wat de toestand van de vrouw was. De situatie was zeer gespannen en de man handelde naar verluidt zeer onvoorspelbaar. Op een gegeven moment schoot hij zich uit paniek in zijn eigen been. Na zes uur kon de politie hem arresteren en het .38 kaliber pistool in beslag nemen.

Poging tot moord na bitcoin verlies

VIDEO: This guy bought #bitcoin at $1 😳 🥳 #btc #crypto #cryptocurrency #davincij15
The Moon

De man is inmiddels aangeklaagd voor poging tot moord en illegaal vuurwapenbezit. Zijn vrouw heeft de nodige medische zorg gekregen en met haar gaat het naar omstandigheden goed.

Of de mislukte crypto investering de aanleiding was van de ruzie, of dat wat de emmer deed overlopen, is echter niet bekend. Wel droeg het klaarblijkelijk bij aan de situatie. $20 duizend is voor Thaise begrippen extreem veel geld en was mogelijk al het spaargeld van het stel. 

Sources


Article information

Author: Jessica Mccullough

Last Updated: 1698377162

Views: 809

Rating: 3.9 / 5 (31 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jessica Mccullough

Birthday: 1997-07-12

Address: 884 Black Lights, South Nicoleshire, CO 00640

Phone: +3578176650617160

Job: Artificial Intelligence Specialist

Hobby: Tea Brewing, Graphic Design, Cycling, Stamp Collecting, Soccer, Chess, Drone Flying

Introduction: My name is Jessica Mccullough, I am a multicolored, persistent, enterprising, transparent, welcoming, skilled, irreplaceable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.